Блог дискусии


Topic Replies Activity
Најбизарните методи на стареење на вино 1 April 3, 2020
Рачно, полуавтоматско и автоматско флаширање на виното 1 January 31, 2020
7 важни техники кои се применуваат во текот на производството на вино 1 January 31, 2020
Што е и како се прави леденото вино 1 January 31, 2020
Технологија на специјални вина 1 January 31, 2020
Колку долго може да старее вашето омилено виното? Пробајте го овој трик за да дознаете! 1 April 2, 2020
Моќта на етикетата на виното. Продава повеќе! 1 January 31, 2020
Дали дизајнот на чашата може да влијае на вкусот на виното? 1 January 31, 2020
5 видови на тапи за шишиња и нивното влијание врз стареењето на виното 1 January 31, 2020
Подобрете ги вештините за дегустирање на вино со помош на овие 3 чекори 1 January 31, 2020
12 маркетинг совети како да ја зголемите продажбата на вино за време на празниците 1 January 31, 2020
Маркетинг трендови кои ги користат винариите ширум светот 1 January 31, 2020
Главни компоненти на виното 1 January 31, 2020
Основна карактеристика на виното: БОЈАТА! 1 January 31, 2020
Портокалово вино? 1 January 31, 2020
Провртувањето на чашата е корисно додека дегустираме вино 1 January 31, 2020
Што претставуваат малите кристалчиња на дното од вашето вино 1 January 31, 2020
Како годините влијаат на лозата? 1 January 31, 2020
Јаглехидрати во грозјето и виното 1 January 31, 2020
Сулфур диоксид и неговата улога во производство на вино 1 January 31, 2020
Сè за малолактичка ферментација - фактори, причини и спречување 1 January 31, 2020
Совети како да купете квалитетно вино од маркет 1 January 31, 2020
Што да правете со виното ако добие мирис на расипано јајце? 1 January 31, 2020
Препознаете ги ароматичните дефекти во вашето вино 1 January 31, 2020
Причини и услови за формирање на лабораторија во винариите 1 January 31, 2020
Методи за детерминирање на берба на грозје 1 January 31, 2020
Кои се најкритичните точки во текот на целиот процес на производство на вино и како да се справиме со нив? 1 January 31, 2020
Зошто не можеме да направеме разлика помеѓу лошото и доброто вино? 1 January 31, 2020
Балансот во виното е исто важен како во животот 1 February 7, 2020
Фабулозните танини - што се и зошто се толку значајни за виното 1 March 25, 2020