Општо


Topic Replies Activity
Добредојдовте во форумот на Сè за вино!

Македонија како винска земја, со богата винска историја и голема традиција постои огромен недостаток на винска едукација. Информации и литератури во врска со винарството на македонски јазик скоро па и нема. Затоа решив д…

1 January 26, 2020